Storkunde

Som Storkunde kan du vælge mellem at få leveret direkte eller blive METRO PRO kunde og optjene bonus på dine køb.
METRO PRO

METRO PRO er et attraktivt bonusprogram for dig, som selv henter dine varer i METRO-varehuset og/eller køber her på siden.
 

Som METRO PRO kunde får du:

  • Bonus ved månedligt køb over 8.000 kr. eksklusiv moms - indsat på kortet hvert kvartal
  • Elektronisk adgang til dine fakturaer
  • Altid aktuel oversigt over køb og bonus på brugervenlig smartphone løsning.
     
LEVERING

Vores leveringskoncept er til restaurant- og cateringbranchen, samt til barer, caféer, diskoteker og pizzeriaer. Når du vælger at få leveret dine varer fra METRO, vælger du blandt vores HORECA sortiment– som er målrettet til vore professionelle kunder.


Friske varer er en selvfølge for os og vi har et omfattende godkendt egenkontrolprogram, og der er desuden temperaturlog i alle køle-/frostbiler, som sikrer at kølekæden overholdes. Fiskeafdelingerne i METRO er ISO 22000 certificerede .


Du kan afgive bestilling pr. telefon, fax, mail eller direkte i vores webshop på http://www.metrodelivery.dk, helt frem til kl. 24.00 dagen før din aftalte leveringsdag. Ønsker du personlig betjening eller har behov for råd og vejledning i forbindelse med bestilling af varer, er vores Call Center åben alle hverdage kl. 8.00-15.00 på telefon nr. 80 30 40 00.


Sådan kommer du i gang

 Til vores kunder der bestiller via vores websiden har vi lavet en lille 4 trins guide "deliveryguide" . Kontakt METROs Call Center på telefonnumemr: 80 30 40 00 eller via e-mail: levering@metro.dk, hvis du vil høre mere om vores professionelle leveringsservice.